Raunstrup sætter fart på bygningsservice på Sjælland

08-04-2021

Outsourcing hos kunderne, fokus på klima og nye ejerforhold har skabt vækst for ydelserne inden for bygningsservice. Nye rammer skal tiltrække håndværkere.

En stigende efterspørgsel fra Raunstrups eksisterende kunder suppleret med nye kunder, der kommer til i kraft af et nyt ejerforhold, har fået den jyske entreprenørvirksomhed til at vokse ud af virksomhedens sjællandske brohovede i Taastrup og i stedet flytte til nye og større værksteds- og kontorlokaler i Glostrup.

 Raunstrup har specialiseret sig i bygningsservice, hvor man har over 10.000 sager årligt. Hovedparten inden for forsikring. Hvert år takserer og udbedrer Raunstrup årligt 4-5.000 skader, som underleverandør for forsikringsselskaberne. Et andet stort ben er detailhandlen. I stedet for at have egen håndværkerafdeling har en række detailkæder en fast aftale med Raunstrup, der løser alt fra småreparationer til ombygninger. Med adm. direktør Søren Kristensens ord spænder Raunstrups opgaver for detailkæderne fra at sætte en hundekrog op til at skifte knuste butiksruder. Det tredje ben inden for bygningsservice er FM-virksomhederne, som benytter Raunstrup til reparation og vedligehold.

 På alle områder oplever vi vækst. Flere og flere virksomheder outsourcer de områder, som ikke er en del af kerneforretningen, og det kommer os til gavn. Hos mange af vores kunder er der samtidig stigende fokus på klima og bæredygtighed. Her har vi ekspertisen på bygningsområdet, og det kommer kunderne til gode.

 Raunstrup blev i februar opkøbt af Enemærke og Petersen. Der bliver dog ikke tale om fusion af de virksomheder. Raunstrup fortsætter som selvstændig virksomhed, og får med de nye ejere også en række nye kunder.

 Som selskaber supplerer vi hinanden godt. Der er nogle af Enemærke og Petersens kunder, der vil få glæde af den erfaring inden for bygningsservice, vi har i Raunstrup. Planen er at vi inden for det næste halve år, kommer til at overtage deres rammeaftaler og faste aftaler inden for bygningsservice hvilket også er med til at drive væksten. Her er det vores håb, at de nye rammer kan være med til at tiltrække medarbejdere. Vi har allerede nu brug for dygtige folk, og med den vækst, vi kan se, kommer vi til at hyre flere folk gennem det næste år.

Adm. direktør Søren Kristensen kunne efter påske hejse Raunstrups flag ved lokalerne i Glostrup. her bliver Raunstup naboer til Enemærke og Petersen, som tidligere på året blev ejere af Raunstrup.

Andre nyheder

24-04-2024
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere, fra vores Odense afdeling, der er udnævnt til henholdvis Byggeleder og Projektleder pr. 1. maj 2024.

25-03-2024
Nyudlærte svende i Raunstrup

Fredag d. 22. marts modtog 3 af vores lærlinge deres svendebrev.

Andreas og Simon er nu tømrersvende. Og Wenche er murersvend, og hun fik en sølvmedalje for sin flotte opgave.

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev