Raunstrup Tømrer på opkøb igen

15-02-2011

Raunstrup Tømrer på opkøb igen – nu med købet af tømrerfirmaet Bent Andersen Silkeborg A/S

I september 2010 købte Raunstrup Tømrer virksomheden Bolther-Stensgaard i Randers, og nu er også Bent Andersen Silkeborg A/S blevet medlem af familien Raunstrup Tømrer. Samlet har koncernen nu afdelinger i Århus, Vejle, Randers og Silkeborg.

Silkeborg-afdelingen, der fortsætter under navnet Bent Andersen Silkeborg A/S, er en af Silkeborgs ældste og mest velrenommerede tømrervirksomheder. Med fokus på godt håndværk og høj kvalitet har Bent Andersen Silkeborg i mere end 40 år udmærket sig ved mange faste servicekunder og markante byggesager.
"Vi har igennem længere tid været på udkig efter en virksomhed i dette område.  Fundamentet for vores virksomhed har altid været de faste servicekunder, så derfor har det været forudsætningen for vores opkøb, at virksomheden var godt eksponeret mod netop dette segment. Det har vi fundet i Bent Andersen Silkeborg," udtaler adm. direktør for Raunstrup Tømrer, Søren Kristensen.
"Vi ønsker ikke at købe omsætning, men derimod sunde og veldrevne forretninger, hvor de faste servicekunder er i fokus."

Stor synergi i opkøb
Den tidligere ejer Gunner Smith glæder sig over, at det netop er Raunstrup Tømrer, der, som starten på et generationsskifte, skal føre Bent Andersen Silkeborg videre.
"Jeg ser Raunstrup Tømrer som en stærk og ambitiøs virksomhed, der har stort fokus på servicearbejde, kvalitet og godt samarbejde med kunderne. Samtidig har Raunstrup Tømrer gode samhandelsaftaler med mange leverandører, og det vil helt sikkert komme både vores eksisterende og kommende kunder til gode," forsikrer Gunner Smith.
Han ser også gode muligheder for, at Bent Andersen Silkeborg kan trække på Raunstrup Tømrers ekspertise fra de andre afdelinger inden for både glarmester- og entreprisearbejde, der fremover også vil komme i fokus.
Søren Kristensen, der selv er bosiddende i Silkeborg, ser frem til at føre den veletablerede virksomhed videre og udbygge afdelingens forretningsområder.
"Bent Andersen Silkeborg passer perfekt til Raunstrup Tømrer, da virksomheden har fokus på det gode håndværk og højt serviceniveau for kunderne. Det er netop fundamentet for vores forretning," fortæller Søren Kristensen.
Både virksomhedens tidligere ejer Gunner Smith og stifteren Bent Andersen fortsætter i Silkeborg-afdelingen sammen med de øvrige medarbejdere. Carsten Juul Pedersen, som har været ansat i virksomheden i 15 år, tiltræder ved samme lejlighed en stilling som tømrerformand, og Frits Møller, som har været ansat i virksomheden i over 20 år, får ansvaret for servicearbejde og værksted.

Fremgang i krisetider
På trods af krisen i byggebranchen de seneste par år har Raunstrup Tømrer øget omsætningen og samtidig optimeret driften. Der er indgået rammeaftaler med mange leverandører, hvilket sikrer optimale indkøbspriser, der er indført nyt forretningssystem til bestilling af materialer og forretningsgangene er optimeret via Best Practice.

Alt i alt har det gjort Raunstrup Tømrer stærkere og mere konkurrencedygtig. Det ses bl.a. på antallet af licitationer, der bliver vundet. Samtidig har Raunstrup Tømrer indgået aftale med flere kommuner, boligforeninger og virksomheder om service- og glarmesterarbejde.

Mål at blive landsdækkende
Med de nye medarbejdere i Silkeborg-afdelingen har Raunstrup Tømrer nu omkring 150 medarbejdere og er godt på vej til at blive en landsdækkende tømrervirksomhed med lokalt fundament.

Andre nyheder

24-04-2024
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere, fra vores Odense afdeling, der er udnævnt til henholdvis Byggeleder og Projektleder pr. 1. maj 2024.

25-03-2024
Nyudlærte svende i Raunstrup

Fredag d. 22. marts modtog 3 af vores lærlinge deres svendebrev.

Andreas og Simon er nu tømrersvende. Og Wenche er murersvend, og hun fik en sølvmedalje for sin flotte opgave.

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev