APV´er på samlebånd.

28-09-2018

Bladet ”Arbejdsmiljø”, der udgives for Videncenter for Arbejdsmiljø, har også fået øjnene op for Raunstrups fokus på arbejdsmiljø.

Tre korte om arbejdsmiljøet hos Raunstrup
Entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup fokuserer meget på digitalisering
og arbejdsmiljøarbejdet - og der er overalt grønne smileys fra Arbejdstilsynet i hele
organisationen. Læs hvorfor:

Arbejdsmiljørepræsentanten: Kører efter reglerne

- Årh, kan I ikke lige... Den slags udtalelser møder vi ikke. Der er  ingen, der presser os ud i noget, som ikke er i orden, fortæller tømrer og arbejdsmiljørepræsentant Jesper Møller. - Vi kører efter reglerne, løser tingene og kommer på den måde mange udfordringer i forkøbet. For eksempel bliver vinduer altid løftet ind på plads med kran. Det er små ting, men de har stor betydning for vores arbejdsmiljø, og for at vi kommer helskindet hjem til vores familier hver dag. - Det er klart, det ville gå hurtigere, hvis vi ikke skulle rydde op. Selvfølgelig går der noget tid med det. Men det skal vi altså!

Rådgiveren: Legitimt at blande sig

Konsulent i rådgivervirksomheden ECOHouse, Dorte Kardel, som samarbejder med entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup, fortæller, at medarbejderne har den indstilling, at det er legitimt at blande sig, hvis man ser noget, som ikke er godt. Der er ikke tale om arbejdsmiljømæssig enevælde. De har en kultur, hvor der er en respekterende dialog om arbejdsmiljøudfordringer, og hvor medarbejderne selv laver en risikovurdering og tænker over, hvad der skal ske, før de går igang med en større opgave. Det er nærmest blevet en sport at være konstruktiv.

Tømreren: Medbestemmelse i hverdagen

Der bliver ikke trukket noget ned over hovedet på os, siger Kim Bjørn Hansen. Han er tømrer og den type, der godt selv kan finde på at sidde i sin frokostpause og Google sig frem til et bestemt hjælpemiddel, som kan hjælpe i en konkret situation på arbejdspladsen. Eksempelvis fandt han en særlig smartlift, som var perfekt, da nogle 800 kilo tunge glaspartier skulle løftes på plads i røntgenafdelingen på Skejby Sygehus. Desuden fandt han særlige hoveder til skruemaskinerne, som er specielt velegnede og skåner hænderne, når man arbejder med at montere gipselementer. 

Læs om Raunstrup i bladet Arbejdsmiljø her 

Andre nyheder

24-04-2024
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere, fra vores Odense afdeling, der er udnævnt til henholdvis Byggeleder og Projektleder pr. 1. maj 2024.

25-03-2024
Nyudlærte svende i Raunstrup

Fredag d. 22. marts modtog 3 af vores lærlinge deres svendebrev.

Andreas og Simon er nu tømrersvende. Og Wenche er murersvend, og hun fik en sølvmedalje for sin flotte opgave.

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev