Kunderne siger

Det er helt essentielt for Raunstrup at skabe langvarige relationer til vores kunder med udgangspunkt i god service og godt håndværk. Det mener vi sker bedst, ved at levere en løsning der skaber værdi og gør en forskel. Hos os er kunden i centrum og derfor er vores ledestjerne at vore kunder skal være parate til at anbefale os til andre.

Her kan du se lidt om hvad vores kunder siger om samarbejdet med Raunstrup:

Aarhus Kommune
”Aarhus Kommune har siden 2008 samarbejdet med Raunstrup  omkring  glarmesterarbejde på ca. 800 institutioner. Det har resulteret i næsten 4000 opgaver. Jeg har ansvaret for rigtig mange aftaler, og kan kun sige at samarbejdet med Raunstrup forløber upåklageligt. De er altid nemme at komme i kontakt med, opgaverne bliver udført hurtigt og med stor professionalisme, og vi kan se, at Aarhus Kommune sparer mange penge ved en fast rammeaftale, som den vi har med Raunstrup. Så jeg har kun rosende ord til Raunstrup som leverandør”.

Tommy Nielsen, Indkøb & udbud, Borgmesterens afdeling, Aarhus Kommune

Glarmester 032Brødtekst

Bygherreudtalelse om Raunstrup Tømrer A/S
I de seneste knap 10 år har vi samarbejdet med Raunstrup Tømrer, når vi løbende har haft behov for ombygninger og reparationer af vores bygninger.

Det har altid været en god oplevelse, og det er altid professionelle håndværkere, der arbejder for os. Det er altid håndværk af en god kvalitet, de leverer.
Vi har kun positivt at sige om samarbejdet med Raunstrup Tømrer.

Erik Thorsen, Pedel, UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT

8E3b52b6ef


Bygherreudtalelse om Raunstrup Tømrer A/S
Vi har samarbejdet med Raunstrup Tømrer siden 1991 og har absolut kun rosende ord at sige.

I 2004 flyttede vi ind i vores nuværende bygninger, som Raunstrup Tømrer stod i spidsen for at ombygge fra kontorhus til privathospital med operationsstuer, undersøgelsesstuer, kontorer, administration m.m.
I 2008 blev de sidste af i alt 1500  ombygget af Raunstrup Tømrer.
I alle årene har Raunstrup Tømrer desuden lavet løbende ombygninger og reparationer. Vi har altid oplevet en positiv dialog, stor forståelse og ordholdenhed. Der har aldrig været noget at komme efter, når Raunstrup Tømrer har udført arbejde for os.
Vi har allerede varmt anbefalet Raunstrup Tømrer til andre flere gange og gør det gerne igen.
Hvis I har yderligere spørgsmål om, hvordan Raunstrup Tømrer er som samarbejdspartner, er I velkomne til at kontakte undertegnede.

Karsten Petersen, Cheflæge/direktør, Ciconia Aarhus Privathospital

Ciconia Aarhus Privathospital Facade1