Thomas' karrierevej i Raunstrup

Først tømrer, så bygningskonstruktør, dernæst Projektchef på vores største projekter og i dag Afdelingschef.

Thomas stiftede første gang bekendtskab med Raunstrup, da han skulle i praktik under uddannelsen til Bygningskonstruktør. Under praktiktiden var han med på et renoveringsprojekt på Tandlægeskolen i Århus.

Efter endt uddannelse var der krise i byggebranchen, så der gik et år inden Thomas igen kom til Raunstrup. Det var i efteråret 2014, og opgaven var renovering af Krifa’s hovedsæde i Århus.

Den opgave, der har gjort størst indtryk, var Midtbyens Gymnasium. For det var første gang Thomas selv stod med det overordnede ansvar for en sag, og det var på en gang både spændende og bød på mange udfordringer.

”Det fedeste ved at være i Raunstrup er at man får lov til at udvikle sig, at prøve sine grænser af. Man får lov til at gøre brug af sin viden og ledelsen er åbne for at prøve nye ting. Man tør prøve nyt. Og så er der tillid til at man kan, og samtidig bliver man ikke overladt til sig selv, og har løbende opbakning og sparring”.

Og siden da er opgaverne blevet større og større og er vokset i kompleksitet. Thomas har, som projektchef, sidst arbejdet på et kæmpe byggeprojekt med 301 boliger på den gamle papirfabrik i Dalum.

I efteråret 2022 blev Thomas udnævnt til afdelingschef for Raunstrups afdeling i Aalborg, hvor han har det overordnet ansvar.