Raunstrup samarbejder med IBC om de administrative AMU-uddannelser.

10-10-2022

I 2022 har vi afholdt 2 kurser af hhv. 3 og 2 kursusdage, nemlig ”Ledelse og det personlige lederskab” og ”Arbejdsplanlægning i den administrative funktion”.

 

Formålet med samarbejdet er, at vi dels kan etablere hele Raunstrup hold og at vi har en gennemgående underviser, som får forståelse for lige netop vores udfordringer og behov.

Kurserne har et godkendt undervisningsindhold, og Raunstrup har mulighed for at byde ind med supplerende materiale. Undervisningen tilrettelægges, så der både er tavle-undervisning og gruppeøvelser. I det hele taget tilpasses kurserne så vidt muligt den pågældende gruppesammensætning.

 

Da vi i Raunstrup er spredt på 8 lokationer og er delt op i 3 divisioner, er kurserne hos IBC en måde hvorpå vi kan skabe sammenhæng på tværs. På denne måde får medarbejderne en bedre forståelse for hvilken virksomhed, de er en del af, og de lærer nogle af deres kollegaer at kende, som de ellers ikke møder i det daglige.

 

I evalueringerne af begge hold er netop sparringen med kollegaer fra forskellige divisioner og lokationer den absolutte topscorer.

Andre nyheder

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev

08-09-2023
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere der er udnævnt til henholdvis

Driftsleder for både Aarhus og Aalborg afdelingen: Mogens Bugge

Projektleder: Morten Kondrup

11-08-2023
Aalborg Universitet Esbjerg

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til en 4 årig rammeaftale med Aalborg Universitet på Campus Esbjerg.