Leo har holdt økonomien i vater i 25 år

02-08-2021

Leo Laursen fejrer 25 års jubilæum hos Raunstrup. Leo har haft en sikker hånd på det økonomiske ror i 25 år, og det skyldes blandt andet et indgående kendskab til forretningen, der går ud over regnearkene.

I en tømrer og entreprenørkoncernen kan der godt være langt fra byggepladsen til de bonede gulve i direktionen. Men sådan er det ikke i Raunstrup og slet ikke for Leo Laursen, der her i august kan fejre 25 års jubilæum i virksomheden.

Leo Laursen er nemlig ikke økonomimand, som de er flest. Leo er oprindelig udlært tømrer, og har dermed en rigtig god forståelse for de mange processer – fra tegning og kalkulation til overlevering og 1 års gennemgang.

”Det startede egentlig tilbage i 1970´erne med, at min daværende mesters kone blev syg, og så blev jeg spurgt, om jeg ville hjælpe på kontoret med kalkulationer og lidt administration”, fortæller Leo og fortsætter: ”Det syntes jeg var rigtig interessant, og min nye interesse for tal og økonomi førte mig over aftenskole til en egentlig revisoruddannelse. Det blev begyndelsen på 10 år som revisor i det, der nu hedder Deloitte”

Startede i Løgstør

Da Leo Laursen i 1996 startede ved Raunstrup tømrer, lå virksomheden i Løgstør, og der var blot 18 mand ansat. Men udviklingen gik stærkt, og da virksomheden i 2002 rykkede til Århus, rykkede Leo med, selvom det gav en køretur på 90 km frem og tilbage fra hjemmet i Aars til det nybyggede hovedkontor i udkanten af Århus.

Mange spændende år og udfordringer

”Da jeg var yngre, sagde jeg altid, at jeg ikke ville være ansat i en virksomhed i mere end 10 år. Men det har jeg ligesom ikke helt kunnet holde”, siger Leo og fremhæver, at tiden ved Raunstrup har føltes kort, fordi der hele tiden har været nye spændende udfordringer og opgaver, som er landet på hans bord. Det har gjort, at de 25 år har været meget afvekslende. Gennem tiden er Raunstrup vokset blandt andet ved at købe selvstændige tømrervirksomheder rundt om i landet. Det gør man ikke uden økonomichefen, der hen af vejen og i takt med virksomhedens vækst også fik titlen som økonomidirektør.

Gode værdier

Ordentlighed og tillid er nogle af de værdier, som Leo fremhæver som vigtige for, at han er blevet 25 år ved Raunstrup. De værdier er tydelige i hverdagen, og Leo fremhæver som eksempel, at han fra ejere og ledelse blev givet opgaven med selv at finde sin afløser i god tid, og få lavet en god overlevering. Den opgave er også løst i fælles tillid og resultatet er helt i vinkel. Derfor har Leo siden 2019 haft titlen som Senior Partner, og fungeret som rådgiver for ledelse og ejere.

 ”Jeg har haft 25 fantastiske år, som jeg ikke har kunnet ønske mig bedre”, siger Leo Laursen, der nu ser frem til mere fritid, der skal bruges med familien, der ud over hustruen Lisbeth tæller 2 børn og hele 5 børnebørn.

Andre nyheder

24-04-2024
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere, fra vores Odense afdeling, der er udnævnt til henholdvis Byggeleder og Projektleder pr. 1. maj 2024.

25-03-2024
Nyudlærte svende i Raunstrup

Fredag d. 22. marts modtog 3 af vores lærlinge deres svendebrev.

Andreas og Simon er nu tømrersvende. Og Wenche er murersvend, og hun fik en sølvmedalje for sin flotte opgave.

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev