Raunstrup søger administrativ blæksprutte

20-11-2018

Bindeled mellem vores timelønnede medarbejdere i hele landet og den fælles administration i Aarhus. Det er kernen i denne blæksprutterolle, hvor din hverdag vil være fyldt af varierede arbejdsopgaver, bl.a.;

  • Daglig opfølgning, kontrol og bogføring af timeregistreringer
  • Indberetning af sygdom og barsel og efterfølgende refusionsansøgning
  • Administration af lærlingeordninger og elevrefusion
  • Styring af medarbejderdokumenter (ansættelseskontrakter, certifikater m.v.)
  • Administration af arbejdstøj
  • Registrering af arbejdsskader
  • Administration af biler, herunder brændstofkort, Brobizz m.v.
  • Styring af telefoni og elektronisk udstyr.

Du vil indgå i administrations- og økonomiteamet, der består af 8 dygtige medarbejdere. Sammen med din chef vil kollegerne sikre, at du får en god introduktion til dine arbejdsopgaver.

Bestemt hjælpsom... som kollega er du den positive og servicemindede, når andre i organisationen har brug for hjælp – og samtidig siger du fra på en konstruktiv måde, når fastlagte procedurer skal følges. Evnen til at finde denne balance vil være helt afgørende for din trivsel i jobbet. Det er derfor vigtigt, at du med dig selv ved, at du kan være både hjælpsom og venlig bestemt.

Du er den effektive type, der er god til at holde hovedet koldt, når arbejdspulsen indimellem bliver høj. Din evne til at fokusere på den enkelte opgave og få den helt i mål med det samme er en af dine absolutte styrker.

Din uddannelse og/eller dine tidligere job viser tydeligt, at du har interesse i de ovenfor nævnte arbejdsopgaver. Det forventes, at du har erfaring med at udnytte fordelene i forskellige IT-værktøjer, ideelt set har du konkrete erfaringer med løn- og økonomisystemer og offentlige indberetningssystemer. Lysten til at lære/anvende nye IT-systemer prioriteres ligeledes højt. Vi forventer, at du bor inden for en transportradius på max. 30 minutter.

En økonomisk solid, velfungerende virksomhed med 300 medarbejdere udgør et utroligt stærkt fundament for fremtiden. Vores medarbejdere indeholder mange kompetencer og et stort engagement, så derfor har vi masser af positive udviklingsaktiviteter i gang. Med andre ord bliver du en del af en virksomhed i vækst, som glæder sig til at få dig med på holdet.

Se ansøgning på Jobindex her.

Ansøgning og CV mærket ”Blæksprutte” kan mailes Pia Andersen på pia@raunstrup.com. Alle ansøgninger behandles naturligvis med diskretion. Ansøgningsfrist den 9. december 2018

Andre nyheder

25-03-2024
Nyudlærte svende i Raunstrup

Fredag d. 22. marts modtog 3 af vores lærlinge deres svendebrev.

Andreas og Simon er nu tømrersvende. Og Wenche er murersvend, og hun fik en sølvmedalje for sin flotte opgave.

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev

08-09-2023
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere der er udnævnt til henholdvis

Driftsleder for både Aarhus og Aalborg afdelingen: Mogens Bugge

Projektleder: Morten Kondrup