Raunstrup Tømrer, Aarhus udvider ejerkredsen

14-01-2013

Afdelingsdirektør Ole Rasmussen indtræder i ejerkredsen bag Raunstrup Tømrer, Aarhus. Det er i tråd med koncernens strategi, som blandt andet bygger på optimal motivation for at skabe de bedst mulige resultater.


Direktøren for Raunstrup Tømrer, Aarhus bliver den fjerde i rækken af afdelings-direktører, der er medejere af den Raunstrup-afdeling, som de også har det daglige ansvar for. Ole Rasmussen køber 10 pct. af aktierne i Raunstrup Tømrer, Aarhus.

”Det er en del af koncernens strategi, at vores afdelingsdirektører er medejere af deres egen afdeling, og det er med Ole Rasmussens indtræden er det nu tilfældet i fire af vores afdelinger,” siger adm. direktør Søren Kristensen.
”Vores afdelingsdirektører har afgørende indflydelse på de strategiske beslutninger, og vi ser medejerskab som den bedst tænkelige motivation for at skabe gode resultater,” tilføjer han.

Spændende muligheder i et hårdt marked
Ole Rasmussen kom til Raunstrup med et stort lokalkendskab og en solid ledererfaring fra tidligere stillinger i byggebranchen. Hos Raunstrup fandt han det, han søgte:

”Der er ikke langt fra tanke til handling. Det er en fleksibel og kompetent organisation, som gør, at vi er meget omstillingsparate,” fortæller Ole Rasmussen.  Også Raunstrups ambition om, at 50 pct. af omsætningen skal komme fra faste kunder, passer fint med Ole Rasmussens egen forretningsfilosofi.

Administrerende direktør Søren Kristensen uddyber:
”Vi stræber efter en stabil og sund vækst for virksomheden, og det ser ud til at bringe os styrket gennem de udfordringer, som byggebranchen har været igennem i de seneste år. Vi har hele tiden satset på udvikling frem for afvikling,” fortæller han.

Et centralt element i den udvikling er et øget fokus samt målretning af virksomheden og af aktiviteterne, forklarer Søren Kristensen:
”Derfor fokuserer vi på de opgaver, som vi ved, at vi er de bedste til at løse og på rammeaftaler. Hvis man vil være alt for alle, så risikerer man, at man ikke er noget for nogen. Vi gør os heller ingen illusioner om, at vi skal løse alle opgaver. Men vi vil være de bedste, til det vi gør.”

Andre nyheder

24-04-2024
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere, fra vores Odense afdeling, der er udnævnt til henholdvis Byggeleder og Projektleder pr. 1. maj 2024.

25-03-2024
Nyudlærte svende i Raunstrup

Fredag d. 22. marts modtog 3 af vores lærlinge deres svendebrev.

Andreas og Simon er nu tømrersvende. Og Wenche er murersvend, og hun fik en sølvmedalje for sin flotte opgave.

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev