Kunderne siger

Samarbejde med DONG (2010-)

"Cleantech er en enhed i DONG Energy der arbejder med at hjælpe danske boligejere til at realisere energibesparelser i deres bolig.
Vi har samarbejde med en række producenter, heriblandt Velfac, der leverer energirigtige produkter. Derudover samarbejder vi med en udvalgt gruppe af installationspartnere, der kan hjælpe med at installere løsningerne hos boligejerne. En af vores installationspartnere er Raunstrup. Vi har valgt dem, da de dels opfylder vores kvalitetskrav til en installationspartner, og dels er en professionelt drevet virksomhed, der forstår idéen i at lave et samarbejde med os omkring energibesparelser. ", Troels Øberg, Head of Cleantech

Åben økonomi med incitamentsaftaler
Færdigprojektering og opførelse af domicil for DAHL advokatfirma, Viborg, med sen partnering i totalentreprise (2008-2010)

“I den indledende proces i planlægningen af vores nye domicil ønskede vi at styrke vores totalrådgiver, og vi kontaktede derfor Raunstrup. Deres erfaring og professionalisme gav hurtigt pote. Den tryghed, de tilførte projektet, gjorde, at vi besluttede at arbejde med åben økonomi og incitamentsaftaler i den fortsatte partneringproces.”
Niels Wulff, advokat og partner, DAHL advokatfirma.


Stort initiativ ved reducering af projekt 
Opførelse af klubhus for Lyngbygaard Golf i sen partnering i hovedentreprise (2008-2010)

“Den finansielle situation gjorde, at vi måtte reducere økonomien i opførelsen af klubhuset med 50%. Takket været åbne kalkulationer og Raunstrups store drive og initiativ lykkedes det alligevel at bibeholde den arkitektoniske hovedidé og et højt kvalitetsniveau.”
Flemming Vennekilde, direktør, Lyngbygaard Golf.


Delte risikopulje på kr. 1 mio. ved aflevering
Opførelse af domicil for BM Autoteknik, Møldrup, med tidlig partnering i totalentreprise (2006-2008)

“Det har været en perfekt partneringproces, hvor alle har arbejdet sammen om at udføre det optimale byggeri – både arkitektonisk, funktionelt og økonomisk. Som bygherre besluttede vi os for at tage del i risikoen ved at vælge åben økonomi og incitamentsaftaler. Og det gav pote. Alle involverede parter kunne dele risikopuljens overskud på 1 mio. kr., da byggeriet blev afleveret.”
Mogens Nørlem, direktør, BM Autoteknik.


Bedre og billigere projekt med partnering
Renovering af Hjallerup Idrætscenter med partnering (2004-2005)

“Renoveringen af Hjallerup Idrætscenter blev 1 mio. kr. billigere end oprindeligt budgetteret ved hjælp af partnering. Der er løbende fundet optimale løsninger, som gav væsentlige besparelser. Jeg tror endda, byggeriet er blevet bedre, fordi håndværkerne har arbejdet så tæt sammen i hele forløbet.”
Knud Mikkelsen, centerleder, Hjallerup Idrætscenter.