Snedker og tømrer Aalborg

Står du overfor et nyt byggeprojekt? Så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med alle de opgaver, som kræver en ekstra hånd i forbindelse med et byggeri eller andet tømrerarbejde. Hos Raunstrup i Aalborg får du professionelle og løsningsorienterede tømrere og snedkere, som imødekommer alle opgaver uanset størrelse. Vores specialister kan hjælpe dig gennem hele byggeprocessen og kommer gerne med innovative vinkler på dit byggeri.

Alle tømreropgaver i Aalborg løses

I Aalborg udfører vi alle former for opgaver inden for totalentrepriser, erhvervsbyggeri, ombygning samt mindre opgaver såsom arbejde på døre, vinduer, gulve og inventar. Vi har altid en grundig dialog med hver enkelt kunde forud for et projekt for at finde den rette løsning til den enkelte og for at undgå unødvendige udfordringer undervejs. Dette er med til, at vi opnår det bedste resultat - altid til den aftalte tid og pris. Hos Raunstrup udfører vores tømrere og snedkere også tagarbejde og murerarbejde samt specialopgaver efter dine specifikke ønsker og behov, som udføres på vores eget værksted i Aalborg.

Professionelt tømrerfirma i Nordjylland

Hos Raunstrup i Aalborg prioriterer vi samarbejde, tillid og åbenhed som en naturlig del af hverdagen som tømrer og snedker, hvilket er med til at sikre dig ekspertise til dit byggeprojekt. Dette kombineret med de rette kompetencer, mange års erfaring og nytænkning, står vi klar til at hjælpe dig med både store og små snedkeropgaver og tømreropgaver. Hos os er du sikret veludfært snedkararbejde og tømrerarbejde gennem alle byggeriets faser.

I Raunstrup Tømrerfirma tilbyder vi rådgivning til alt, hvad et byggeprojekt medfører. Vores moderne og innovative team er med dig hele vejen fra det allerførste møde til det færdige byggeri. Med over 50 år i byggebranchen sikrer vores erfaring og knowhow både private og virksomheder den ideelle sparringspartner og en professionel tømrer hele vejen igennem projektet. 

Vi garanterer veludført tømrerarbejde, og vi går aldrig på kompromis med hverken håndværk eller kvalitet, da vi ønsker, at dit projekt skal holde i mange år. Så står du og mangler en tømrer eller snedker i Aalborg, er Raunstrup den helt rette samarbejdspartner for dig.

Kontakt os i dag for en tømrer i Aalborg

I Raunstrup tømrerfirma mener vi, at et godt tømrerarbejde tager udgangspunkt i god relation mellem tømrer og kunde. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller for at høre nærmere. Du kan altid tage kontakt til os på tlf. 87 120 120 eller via e-mail på mail@raunstrup.com for et uforpligtende tilbud.