TØMRER & SNEDKER I ÅRHUS

Raunstrup er en ung og innovativ virksomhed, som udfører tømrer- og snedkeropgaver i Århus. 

Vores kompetente håndværkere kan løse alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Da vi har eget værksted i Århus, kan vi også udfører specialopgaver herunder vinduer, døre og inventar  efter dine ønskede mål og efter bestilling. 

Vores mindset er baseret på samarbejde, tillid og åbenhed, som er en naturlig del af hverdagen som tømrer og snedker. Vi vægter vores kunder højt, og går meget op i et tæt samarbejde gennem hele byggeprocessen, da vi ved, at det giver det bedste slutresultat. 

Vi har været i branchen i mange år, og derfor ved vi hvor vigtigt det er at komme til den aftalte tid, og vi er altid omhyggelige i vores arbejde og rydder op efter os. For det ved vi, at vores kunder sætter stor pris på. 

Vores motto er: Nye vinkler på byggeri. Derfor kan du forvente, at Raunstrup levere nytænkende og innovative tømrer- og snedkeropgaver, som gerne lægger gerne navn til anderledes og udfordrende projekter. 

Kontakt tømrer- og snedker i Århus 

Du er velkommen til at kontakte os på 87 120 120 eller besøge vores værksted på Robert Fultons vej 22, 8200 Aarhus N. Så kan vi tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. 

 

 

AARHUS
Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N