Snedker og tømrer Aarhus

Uanset hvilken form for tømrer- og snedkeropgaver du skal have løst, så står vores dygtige medarbejdere klar til at løse den i høj kvalitet. Hos Raunstrup får du et professionelt og løsningsorienteret tømrer- og snedkerfirma, som står klar til at imødekomme lige netop din opgave. Vi planlægger altid vores projekter og opgaver grundigt, så der ikke opstår unødvendige udfordringer undervejs. Vores tømrerfirma i Aarhus kan klare alle former for opgaver og kommer gerne med innovative vinkler på dit byggeri. Så hvis du mangler en tømrer i Aarhus, så er Raunstrup den rette samarbejdspartner for dig.

Alle tømrer- og snedkeropgaver i Aarhus løses

Har du mindre eller større projekter, der skal løses af en tømrer eller snedker i Aarhus, kan du trygt henvende dig til Raunstrup. Hos vores tømrer- og snedkerfirma kan du blandt andet få løst opgaver indenfor store totalrenoveringer, men også mindre projekter som arbejde på vinduer, døre, gulve og inventar samt tagarbejde. Dialog er fundamentet for et godt samarbejde hos os, og vi sikrer os altid, at det er den rigtige løsning til den enkelte kunde, inden vi går i gang. Dermed opnår man det bedste resultat. Da vi har eget værksted i Aarhus, kan vi også udføre specialopgaver efter dine specifikke ønsker og behov. Uanset opgavens omfang udfører vores tømrerfirma dit projekt med afsæt i ekspertise til konkurrencedygtige priser.

Raunstrup leverer kvalitet - hver gang 

Hos Raunstrup er vores mindset baseret på samarbejde, tillid og åbenhed, som er en naturlig del af hverdagen som tømrer og snedker i Aarhus. Vi vægter vores kunder højt, og går meget op i et tæt samarbejde gennem hele byggeprocessen, da vi ved, at det giver det absolut bedste slutresultat. Raunstrup har været i branchen i over 50 år, og vi ved, hvor vigtigt det er at levere projektet til den aftalte pris og tid. Vores tømrerfirma udfører altid vores arbejde med afsæt i godt håndværk. For det ved vi, at vores kunder sætter stor pris på. Vi har særligt fokus på at skabe nye innovative vinkler på byggerier, så derfor kan du forvente, at Raunstrup leverer et nytænkende tømrer- og snedkerarbejde, da vi har evner og kompetencer til både anderledes og udfordrende opgaver. 

Mangler du et tømrerfirma til byggeri i Aarhus?

Raunstrup tilbyder udover tømrer- og snedkerarbejde også rådgivning til realisering af dine tanker og drømme til et byggeriprojekt. Vi har et moderne og innovativt team, som tager hånd om kundernes ønsker fra det allerførste besøg til det færdige byggeprojekt. Vores erfaring og knowhow giver dig et kvalitetsbyggeri med mulighed for tæt sparring til både private og virksomheder. Vi er den lokale tømrer i Aarhus, som blandt andet udfører opgaver inden for totalrenoveringer, større renoveringsopgaver, men også mindre projekter. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk uanset opgavens størrelse.

Kontakt os i dag for en Aarhus tømrer

I Raunstrup tømrerfirma ved vi, at den gode kundeoplevelse er fundamentet for vores snedker- og tømrerfirma, og derfor gør vi os umage med at hjælpe dig i mål. Hvis du mangler information eller vejledning inden dit byggeprojekt, kan du altid tage kontakt til os på Tlf. 87120120 eller via e-mail mail@raunstrup.com for at få et uforpligtende tilbud eller besøge vores værksted på Robert Fultons vej 22, 8200 Aarhus N, hvor vi kan tage en snak.