TØMRER & SNEDKER i RANDERS

Mangler du en tømrer eller snedker i Randers, som kan udfører dit næste byggeprojekt? Så kan Raunstrup hjælpe dig med alt inden for branchen. 

Vi er en ung og nytænkende virksomhed, som udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver i Randers. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og ved hvad der skal til for, at møde vores kunders behov og ønsker. Vi ønsker at være dit lokale valg i Randers, og derfor ønsker vi at bygge tætte samarbejder op med vores kunder. 

Vi sætter altid vores kunder i centrum - fra start til slut i bygningsprocessen. Alt arbejde er i tæt dialog med vores kunder, så vi er sikre på, at leve op til kundens forventninger til det færdige resultat. Mange kunder ønsker noget helt unikt til deres bolig, og det vi kan tilbyde dem. På vores værksted i Randers udfører vi speciallavede løsninger herunder vinduer og døre samt inventar efter bestilling. 

Vi samarbejder med flere forskellige partnerer herunder arkitekter, bygherre, ingeniør og entreprenører, så vi har mulighed for at skabe det optimale og unikke bygningsprojekt, som er tilpasset hver enkelt kunde. 

Kontakt tømrer- og snedker i Randers 

Du er velkommen til at kontakte os på 87 120 120 eller besøge vores værksted på Agerskellet 48, 8920 Randers NV. Så kan vi tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. 

  

 

RANDERS
Agerskellet 48
8920 Randers NV