TØMRER & SNEDKER i SILKEBORG

Har du kørt forbi Q8 ved Silkeborgmotorvejen og tænkt over, hvem der har bygget landets flotteste tankstationer? Så er Raunstrup svaret, da de stod for opførelsen af stationernes hovedbygning, tankområde og sideliggende miljøstation. 

Raunstrup udfører alle de klassiske tømrer- og snedkeropgaver i Silkeborg. Virksomheden har mere end 50 års erfaring, og er kendt for at være nytænkende gennem hele byggeprocessen. 

Hvis du vælger Raunstrup til dit næste byggeprojekt, kan du forvente kompetente håndværkere som altid udfører et kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders ønsker - uanset, hvilke tanker og idéer I har, så skal vi nok finde en løsning, som passer til jer. Vi behandler jeres hjem med respekt, og rydder altid op efter os selv. 

Vi ønsker at være dit lokale valg til udførelse af større tømreropgaver i Silkeborg, og derfor udvikler vi hele tiden vores kompetencer inden for faget. Vi er tæt på vores kunder, så tæt at vi kender jeres ønsker og behov og derfor bliver det sikre og enkle valg i Silkeborg. 

Kontakt tømrer- og snedker i Silkeborg 

Du er velkommen til at kontakte os på 87 120 120 eller besøge vores værksted på Holmbladsvej 8, 8600 Silkeborg. Så kan vi tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

 

SILKEBORG
Holmbladsvej 8
8600 Silkeborg