TØMRER & SNEDKER i VEJLE

Hos Raunstrup udfører vi alle de klassiske tømrer- og snedkeropgaver i Vejle. 

Vi er en innovativ virksomhed, som prioriterer nytænkning højt, da vi mener, at det er et perfekt supplement til vores kompetencer og erfaringer. 

Vi sætter altid kunden i centrum - fra start til slut. Derfor er alle løsninger fra Raunstrup baseret på en tæt dialog mellem kunden og os fra start til slut i bygningsprocessen. Så er vi sikre på, at forventningerne er afstemt for det færdige resultat. 

Vælger du Raunstrup til din næste tømrer- eller snedkeropgave, så kan vi forsikre dig om, at vi udfører et kvalitetsbevidst arbejde til den aftalte tid og med respekt for dit hjem og dine omgivelser. Vi sørger altid for at rydde op efter os og efterlade dit hjem, som du forlod det. 

Et af vores vigtigste værktøjer er partnering, hvor arbejder tæt sammen med både bygherre, arkitekter, ingeniøre og underentreprenrøer for at skabe det optimale byggeprojekt. Ved at arbejde sammen med flere partnere, så er der også mange muligheder for at skabe noget unikt til hver enkelt kunde. 

Kontakt tømrer- og snedker i Vejle 

Du er velkommen til at kontakte os på 87 120 120 eller besøge vores værksted på Karetmagervej 10B, 7100 Vejle. Så kan vi tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

 

 

VEJLE
Karetmagervej 10B
7100 Vejle