BOLIG & ERHVERV

Hos Raunstrup rådgiver vi kunder inden for erhverv, industri og det offentlige om løsninger inden for byggeri. Vi har gennem erfaring tilegnet os kompetencer, der sikrer kvaliteten af vores arbejde. Vores erfaring og KNOWHOW bruger vi til at udtænke nye vinkler på byggeri.

Vi gør drømme til virkelighed
Bolig og erhverv skal danne rammen om en familie eller en virksomhed og skal give udtryk for, hvem man er. Kort sagt, skal det opføres for at gøre ens drømme til virkelighed. Vi har gennem årrække opført en lang række ambitiøse bygningsværker i alverdens byer og områder. Det har vi opnået gennem et tæt samarbejde med alle byggeriets parter og på den måde sikret at projektet tydeligt afspejler bygherrens identitet og visioner. Gennem en byggeproces hos os, får du rådgivning og sparring til at finde de rigtige løsninger til dit erhvervsbyggeri, boligbyggeri eller industribyggeri. For os er god dialog en afgørende faktor, der skal skabe det bedst mulige slutresutat.

Et bæredygtigt byggeri
Hos Raunstrup er bæredygtighed et fokusområde og det er en naturlig integreret del af vores forretningskoncept. Vi arbejder med byggeprojekter med særlig fokus på materialer, ressourcer, miljø, vand og energieffektivitet samt indeklimaforhold. Flere private, erhvervs- og industrivirksomheder stiller krav til bæredygtige tiltag og derfor er det en integreret del af projektforløbet hos os. Det gælder lige fra tilbud, opfølgning under udførelsen og med evaluering i de første driftsår. Vi har tårnhøje ambitioner i vores byggesager og det afspejler sig i vores valg af samarbejdspartnere, certificering og materialevalg. Derfor har vi i Raunstrup medarbejdere, der har erfaring i gennemførelse af byggeprojekter i henhold til forskellige certificeringsordninger i blandt andet LEED, BREEAM og DGNB.

Kontakt os for mere information
Står du og mangler rådgivning eller søger du blot information til dit næste byggeprojekt? Så tøv ikke, vi står klar med kompetente medarbejdere til at varetage alverdens spørgsmål fra alt til materialevalg, pris til opførelsen af byggeriet. Vi garanterer en løsning med afsæt i nytænkning, og hvor kommunikation og udførsel altid tager udgangspunkt i samarbejde, tillid og åbenhed.

Du kan kontakte os på Tlf. 87120120 eller via e-mail mail@raunstrup.com for at høre nærmere om dine muligheder inden for boligbyggeri og erhvervsbyggeri.