Raunstrup repræsenterer Danmark på Workshop for Young Crafters

21-04-2015

Raunstrup har igennem de seneste år arbejdet fokuseret med digitalisering af koncernen. Det ændrer dog ikke på, at vores virksomhed er bygget på et fundament af ”godt håndværk”. Derfor uddanner vi løbende vores medarbejdere, og har pt. 2 medarbejdere på uddannelsen for Bygningsrestaurering på Syddansk Erhvervsskole.

En af dem, Anders Ishøj er netop udtaget som en af to til, at repræsenterer Danmark på ”Workshop for Young Crafters”  afholdt af Europa Nostra. Europa Nostra er en europæisk samlingsorganisation for frivillige bevaringsforeninger stiftet 1963. Organisationens formål er, at fremme den arkitektoniske og landskabskulturelle arv, forbedre standarden indenfor by og landskabsplanlægning og at fremme kvaliteten indenfor det traditionelle bygningshåndværk.

En anden af vores dygtige medarbejdere, Jesper Steniche er en af de blot 38 håndværkere der har fuldført uddannelsen. På billedet ses et bislag som Jesper har udført som en del af uddannelsen. Det hele er samlet med traditionelle bladsamlinger, bl.a. skrå tap med forsats og almindelig nedkæmning. Endvidere er mønstrene samlet på bagsiden med klodser og skruet fast. Bladsamlingerne er skåret med håndsav og bearbejdet med afbindingsjern og stikøkse. Taphullerne er lavet med sneglebor, afbindingsjern og trækølle.

Andre nyheder

25-03-2024
Nyudlærte svende i Raunstrup

Fredag d. 22. marts modtog 3 af vores lærlinge deres svendebrev.

Andreas og Simon er nu tømrersvende. Og Wenche er murersvend, og hun fik en sølvmedalje for sin flotte opgave.

05-02-2024
Udnævnelse

I Bygningsservice ønsker vi at styrke vores implementering af nye servicekunder, samt pleje af vores eksisterende kunder.

Det er derfor med stor glæde at Caspar Sejer Dandanell Nielsen er blevet udnævnt til Produktionschef.

22-12-2023
4 rammeaftaler for Arbejdernes Andels Boligforening

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret på 4 rammeaftaler vedr. drift- og vedligeholdelsesopgaver for Arbejdernes Andels Boligforening.

03-11-2023
H.C. Andersen Skolen - Børneuniverset

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til Hovedentreprisen på ombygningen af H.C. Andersen Skolen i Odense. Skolen skal ombygges til tre integrerede børnehuse, hvor der samlet set vil være mulighed for dagtilbud for op til 300 børn.

27-10-2023
Katrinebjergskolen Aarhus

Raunstrup er netop blevet prækvalificeret til hovedentreprise med tidlig entreprenørinddragelse på Katrinebjergskolen I Aarhus. Projektet omfatter ca. 2.800 m2 nybygning og ca. 2.500 m2 ombygning/modernisering.

03-10-2023
Raunstrup har vundet totalentreprisen ved ''Vores Elnet''

Raunstrup Tømrer i Odense har vundet Totalentreprisen ved ” Vores Elnet”. Her skal vi opføre min. 4 stk. transformerbygninger, og de har option på de kan tilkøbe 4 mere.

02-10-2023
Nyudlærte tømrersvende

Raunstrup har i gennemsnit ca. 45 lærlinge under uddannelse i virksomheden om året.13 af vores lærlinge har netop fået deres svendebrev

08-09-2023
Udnævnelser i Raunstrup

Det er med stor glæde at vi har følgende medarbejdere der er udnævnt til henholdvis

Driftsleder for både Aarhus og Aalborg afdelingen: Mogens Bugge

Projektleder: Morten Kondrup