SNEDKER OG TØMRER i ODENSE

Står du og mangler hjælp til et projekt i Odense, der kræver professionel håndtering af en tømrer eller snedker? Frygt ej, Raunstrup tømrerfirma står klar til at løse din næste opgave. I vores afdeling i Odense står vi klar med en masse dygtige medarbejdere, der kan hjælpe på hele Fyn med alt fra små til store opgaver. Vi guider dig gennem hele processen - uanset om du mangler hjælp til at få sat nye vinduer eller døre i, skal have lavet tagarbejde eller står overfor en større renovering af dit hus.

Dygtig lokal tømrer i Odense hjælper dig med alle typer opgaver
Hos Raunstrup har vi afdelinger fordelt i hele landet, heriblandt også Odense. I vores tømrerfirma har vi kompetente håndværkere, der kan imødekomme enhver opgave og udfordring. Det involverer alt fra byggeri til renoveringsopgaver af f.eks. køkkener, gulve, vinduer og døre. Derudover hjælper vi også med opførsel af eksempelvis Carporte og cykelskure, eller hvis du skal have lavet en tagterrasse. Vi er specialister inden for alle tømreropgaver og alt snedkerarbejde, og du kan trygt henvende dig til os og være velvidende om, at vi har evnerne til at løse netop din udfordring. Altid til den aftalte tid og pris.

Mangler du en dygtig håndværker? 
Uanset hvilken af vores dygtige håndværkere du kommer til at arbejde tæt med, så forsikrer vi dig, at det er en dygtig tømrer eller snedker, der realiserer dine drømmer for dit projekt. Vi besidder alle de fornødne kompetencer inden for vores fagområder og kan derfor hjælpe dig med de rette materialer til et væld af forskellige opgaver, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Vi har over 50 års erfaring inden for tømrer -og snedkerfaget, og vi har gennem tiden haft stort fokus på at videreføre vores arbejdsmåder og arbejdskultur til alle håndværkere og ansatte i vores virksomhed, så du som kunde er sikret det absolut bedst mulige resultat.

Fokus på godt håndværk
Vi er det rigtige tømrerfirma for dig, hvis du går op i veludført arbejde. Vi har fokus på dig og dine behov, og vi stræber altid efter at indgå i en tæt dialog, så vi kan opnå lige netop det resultat, som du ønsker. Vi er garant for solidt og godt håndværk, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet af vores arbejde. Hos Raunstrup har vi konkurrencedygtige priser, og vi kan helt sikkert hjælpe dig i mål med dit projekt, næste gang du mangler den rigtige håndværker og tømrer i Odense.

Vi ønsker at være dit foretrukne valg af tømrerydelser, hvorfor vi arbejder ud fra 5 kundeløfter: 

1. Vi er nemme at få fat i - én leverandør - ét nummer!
2. Vi overtager “kundens problem” med det samme!
3. Vi holder altid, hvad vi lover - og kommer til tiden!
4. Vi leverer altid den højeste kvalitet - i alt hvad vi gør!
5. Vi stræber altid efter at løse opgaven i et jævnt flow!

Tøv ikke med at kontakte os for en Odense tømrer!
Hos Raunstrup vil vi gerne hjælpe dig med at realisere dine drømme, og derfor skal du være velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere eller har spørgsmål. Vi går altid langt for den gode kundeoplevelse, og vi leverer kvalitet hver gang. Du kan kontakte os på tlf.: 87 120 120 eller via e-mail på mail@raunstrup.com til en uforpligtende samtale.

ODENSE
Hestehaven 33
5260 Odense S