TØMRER & SNEDKER i ODENSE

Har du også undret dig over, hvem der har ombygget Odense Teater, eller hvem der skal bygge den nye Starbucks i Odense? Så skal du ikke undre dig mere for, det er nemlig Raunstrup. 

Raunstrup er en landsdækkende entreprenør-, tømrer-, og bygningsservicevirksomhed, som har lokale afdelinger heriblandt i Odense. Virksomheden udfører tømrer- og snedkeropgaver og har mere end 50 års erfaring indenfor faget. 

Vi ønsker at være dit foretrukne valg af tømrerydelser, hvorfor vi arbejder ud fra 5 kundeløfter: 

1. Vi er nemme at få fat i - én leverandør - ét nummer!
2. Vi overtager “kundens problem” med det samme!
3. Vi holder altid, hvad vi lover - og kommer til tiden!
4. Vi leverer altid den højeste kvalitet - i alt hvad vi gør!
5. Vi stræber altid efter at løse opgaven i et jævnt flow!

Det er vigtigt for os, at vi har en tæt dialog med vores kunder gennem hele bygningsprocessen, da vi har erfaret, at det giver det bedste slutresultat. Vores kompetente håndværkere behandler dit hjem med respekt, og rydder altid op efter sig selv. 

V samarbejder med flere forskellige partnere, og kan tilbyde vores kunder unikke, innovative speciallavet løsninger, som imødekommer vores kunders behov og ønsker. Så har du en vild idé, som du ikke er sikker på, kan lade sig gøre, så tag kontakt til os. Vi elsker udfordringer og lægger gerne navn til anderledes byggeprojekter. 

Kontakt tømrer- og snedker i Odense 

Du er velkommen til at kontakte os på 87 120 120 eller besøge vores værksted på Hestehaven 33, 5260 Odense S. Så kan vi tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. 

 

 

ODENSE
Hestehaven 33
5260 Odense S