TØMRER & SNEDKER I KØBENHAVN

I Raunstrup udfører vi de klassiske tømrer- og snedkeropgaver i København. 

Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og vores erfaring giver os en soliditet kombineret med vores innovation virksomhed, sikre os kompetencer og nytænkning til at finde den bedste løsning for dig. 

Vores motto er: Nye vinkler på byggeri. Vi ønsker at bygge udfordrende projekter, og især hvis de har nogle spændende vinkler, som giver mange forskellige oplevelser i byggeriet. 

Vi er ikke bare en virksomhed, som udfører et arbejde, vi tager også ansvar og bidrager aktivt til det samfund, vi er en del af. Vi ønsker, at vores kunder skal have tillid til, at vi lever op til vores samfundsansvar i alle led i byggeprocessen. I Raunstrup handler det om gøre en forskel for de mennesker, vi samarbejder med, og derfor er det en integreret del af vores virksomhedsstrategi. 

En del af vores strategi er også, at vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med vores udførte arbejde og være klar til at anbefale os til andre. Derfor fokusere vi på, at høre vores kunder ad, hvad de synes og hvordan vi præsterer og leverer. 

Kontakt tømrer- og snedker i København 

Du er velkommen til at kontakte os på 87 120 120 eller besøge vores værksted på Dybendalsvænget 2, 2630 Tåstrup. Så kan vi tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

 

 

København
Dybendalsvænget 2
2630 Tåstrup